Valfrihet och tv-upplevelser
till hela huset

Kabel-tv med hög kvalitet och
trygg leverans till alla boende.

Kanalförändringar för det digitala utbudet

Från den 8 december ingår Kanal 5 HD, Kanal 9 HD, Kanal 11 HD, TV12 HD, Eurosport 1, Eurosport 1 HD och Discovery channel HD i grundpaketet T-1 Bas. Samtidigt utgår MTV ur grundpaketet T-1 Bas. En annan nyhet är att Investigation Discovery läggs till som valbar kanal i kanalpaketet T-2 Flex och kommer att ingå i T-3 Stor.

Kanalförändringar för det analoga utbudet

Från den 6 december sker det även en förändring i det analoga utbudet. Kanalförändringarna innebär att TV6 läggs till i det analoga grundutbudet och i det analoga basutbudet ersätts MTV av Eurosport 1.

Dina boende

För uppdatera kanallistan och få tillgång till de nya kanalerna behöver de boende starta om sin tv-box eller göra en ny kanalsökning på sin tv.

Mer information och guide till hur man gör en kanalsökning hittar du här.

Tv-utbud med Canal Digital Kabel-TV

Vi levererar tv-utbudet till din fastighet genom det koaxiala nätet, även kallat antennätet. Leveransen sker med två olika tekniker, analogt och digitalt. Fördelen är att mixen av teknikerna skapar trygghet och flexibilitet. Dina boende får samtidigt en stor valfrihet att välja kanaler efter eget tycke och smak.

Läs mer om tv-utbud

Analogt eller digitalt?

Många föredrar fortfarande traditionell analog-tv. En enkel lösning eftersom det inte behövs någon digital-box eller annan kringutrustning. Du kan alltså se på tv i alla rum med antennuttag. En stor fördel då vi i Sverige har i snitt tre tv-apparater per hushåll.

Med digital-tv ser du alla de analoga kanalerna i en digital version. Ljud- och bildkvaliteten blir betydligt bättre. Dessutom tillkommer möjligheten att kunna välja mellan olika kanalpaket. Tillsammans innehåller digital-tv-paketen över 120 kanaler.

  • Kontakta oss

Vardagar 9:00 - 18:00 
(Helger stängt)

0770-77 11 11